hOTEL V BESKYDECh

Wellness resort poskytuje ubytování v hotelu s wellness centrem a vlastní restaurací

Zveme vás do moderního nekuřáckého hotelu v beskydech

Hotel je zasazený do úchvatné přírody Beskyd v obci Prostřední Bečva. Pokud hledáte hotel v Beskydech pro zimní i letní dovolenou, nabídneme vám zázemí, které hledáte. Cyklostezky, turistické trasy i známé lyžařské areály jsou nedaleko.

Hotel Sport Art Beskydy Ubytovani 4
Hotel Sport Art Beskydy Apartmany 8

hOTEL SPORT ART CENTRUM

poskytuje komfortní ubytování v 15 moderně zařízených dvojlůžkových a trojlůžkových pokojích s možností přistýlky. Celková kapacita hotelu je 38 míst bez výtahu. Součástí hotelu je stylová restaurace a wellness centrum s bazénem, saunou a dalšími službami.

Při špatném počasí můžete v našem hotelu v Beskydech vyzkoušet vlastní multifunkční sportovní halu, určenou pro halové sporty. Součástí je posilovna, stolní tenis a cyklocentrum, které slouží cyklistům z blízké cyklostezky Bečva.

I za špatného počasí se u nás nudit nebudete. V nově vybudované multifunkční sportovní hale najdete kryté kurty pro tenis, badminton a další halové sporty. Určitě navštivte i posilovnu či si zahrajte stolní tenis. Plně klimatizovaná hala nabízí velkou porci zábavy pro celou rodinu bez obav z deště a sněhu.

Pobyt se snídaní je formou bufetu.

U polopenze je večeře formou tříchodové menu (při menší kapacitě obsazenosti hotelu). Pokud bude hotel z větší části obsazen, bude večeře formou Rautu.

Exkluzivní nabídka

LAST MINUTE !!!

WELLNESS POBYT

3 DNY, 2 NOCI PRO DVA
5.599 1. - 31.5.2024
  • ubytování pro dva s polopenzí na tři dny, dvě noci a další výhody

Poptávkový formulář

Po odeslání poptávky Vás budu kontaktovat v nejbližší možné době.